✓ Gratis kentekensticker met naam bij alle elektrische kinderauto's & jeeps! ✓ Gratis rijbewijs bij ieder artikel op wielen!✓ Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.✓ Meer dan 50 modellen elektrische kinderauto 's op voorraad.✓ Al sinds 2005 de specialist in accu speelgoed.✓ Showrooms in Nederland en België.

Deze producten kunnen alleen in één van de showrooms worden afgehaald.

 • 2 persoons kinderauto BMW X6 M serie 12V 2.4G RC

  Deze 2 persoons BMW X6 kinderauto is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (i.v.m. het gebruik van kleine onderdelen) tot ongeveer 6 jaar.Deze BMW X6 kinderauto is alleen op te halen in de winkels en kan niet verstuurd worden. In Doetinchem direct uit voorraad leverbaar, voor voorraad indicatie van de overige winkels, dient u met de betreffende verkoper contact op te nemen. Zie hiervoor onze verkooppunten
 • Elektrische crossmotor 36 volt 500 watt groen

  Ontdek de kracht en sensatie van off-road rijden met de indrukwekkende 36 volt elektrische crossmotor. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De 500 watt elektrische kinder crossmotor mag helaas alleen gebruikt worden op eigen terrein en altijd onder toezicht van 16 jaar en ouder. Deze crossmotor is alleen af te halen in de winkels en kan niet verstuurd worden. 
 • kinderauto 24 volt 2 persoons

  Elektrische kinderauto 24 volt voor kinderen vanaf 6 jaar met brushless motor.

  De grootste kinderauto van dit moment! Deze is maar liefst 1,72 meter lang en 1,05 meter breed. Deze 24 volt kinderauto is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar heeft een top snelheid van 15 km per uur en een draagvermogen van 100kg. Uitgerust met gelagerde luchtbanden, remschijven, handrem, voetrem, maar ook met MP3 , USB en Bluetooth. Helaas kan deze niet kinderauto niet verstuurd worden i.v.m. grote van het pakket. Maar u kunt de auto natuurlijk wel ophalen!
 • Kinderauto XXL Lamborghini Aventador SV 24 volt

  Voor kinderen vanaf 5 tot 10 jaarHelaas kan deze niet kinderauto niet verstuurd worden i.v.m. grote van het pakket. Maar u kunt de auto natuurlijk wel ophalen! 
 • Elektrische buggy 48 volt brushless motor 4 persoons

  Deze robuuste elektrische buggy 48 volt 4 persoons beschikt over een brushless motor. Helaas kan deze niet kinderauto niet verstuurd worden i.v.m. grote van het pakket. Maar u kunt de auto natuurlijk wel ophalen!
Ga naar de bovenkant