Avada Car Dealer News

Afstandsbediening van een een elektrische kinderauto koppelen!

Hier is een stap-voor-stap handleiding over hoe u een afstandsbediening kunt koppelen aan een elektrische kinderauto:

Stap 1: Plaats de batterijen in de afstandsbediening Zorg ervoor dat de batterijen in de afstandsbediening zijn geplaatst. Als er geen batterijen in de afstandsbediening zitten, plaatst u deze op de juiste manier in de batterijvakken.

Stap 2: Zet de auto en de afstandsbediening aan Zet de elektrische kinderauto aan door de schakelaar op de auto om te zetten naar de “Aan” positie. Schakel vervolgens de afstandsbediening in door op de aan/uit-knop te drukken.

Stap 3: Druk op de koppelingsknop op de afstandsbediening Op de afstandsbediening bevindt zich een koppelingsknop. Druk deze knop in en houd hem ingedrukt terwijl u de auto inschakelt door op de aan/uit-knop op de auto te drukken. Houd de koppelingsknop ingedrukt totdat de LED-lampjes op de afstandsbediening beginnen te knipperen.

Stap 4: Wacht tot de koppeling is voltooid Laat de koppelingsknop los zodra de LED-lampjes op de afstandsbediening ophouden met knipperen. Dit geeft aan dat de koppeling tussen de afstandsbediening en de kinderauto is voltooid.

Stap 5: Test de afstandsbediening

Test de afstandsbediening door op de knoppen te drukken en te controleren of de auto reageert op de commando’s. Als de auto niet reageert, herhaal dan de stappen vanaf stap 2.

Belangrijke opmerkingen:

  • Zorg ervoor dat de batterijen van zowel de afstandsbediening als de auto zijn opgeladen voordat u begint met koppelen.
  • Raadpleeg de handleiding van uw specifieke elektrische kinderauto voor meer gedetailleerde instructies over het koppelen van de afstandsbediening.
  • Als het koppelen niet lukt, probeer dan de afstandsbediening opnieuw te koppelen door de stappen vanaf stap 2 te herhalen.

Conclusie: Het koppelen van een afstandsbediening aan een elektrische kinderauto is een eenvoudig proces dat in een paar stappen kan worden voltooid. Volg de bovenstaande stappen zorgvuldig op en u kunt uw kind in no time laten genieten van de elektrische kinderauto!

Gerelateerde berichten