Bezoekadres en showroom

Kom met ons in contact

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen over onze diensten of producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door onderstaande contactgegevens te raadplegen of het contactformulier in te vullen.

Veelgestelde vragen

Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, wordt dezelfde dag nog verstuurd! Op zaterdagen, zon en feestdagen zijn we niet in staat om te versturen.

Ondanks dat Cars4kids uit eigen voorraad levert, zijn wij natuurlijk ook afhankelijk van de pakketdiensten. De pakketdiensten zijn verantwoordelijk voor de verzending.

De meeste voertuigen worden verstuurd door en onder de verantwoordelijkheid van PostNL. PostNL bezorgt normaal gesproken binnen 2 werkdagen na verzending in Nederland. Heel enkel komt het voor dat het iets langer duurt. Wij raden aan om uw bestelling tijdig te plaatsen indien deze voor een bepaalde datum benodigd is. Bij verzending met PostNL zult u een track&tracé link ontvangen waarmee u de verzending kunt volgen.

Voor verzending naar België geldt eveneens bovenstaande, de verzending kan echter 1 á 2 dagen langer duren dan bezorging binnen Nederland.

De grotere, 2 persoons voertuigen, worden verstuurd met een pallet / pakketdienst, alleen binnen Nederland. Deze worden normaal gesproken binnen ca. 1 week bezorgt. De transporteur zal telefonisch een bezorgafspraak met u maken. Indien een voertuig wordt verstuurd met de pallet / pakketdienst, dan staat dit aangegeven in de artikelomschrijving van het betreffende artikel.

Indien een bestelling bij bezorging wordt geweigerd, dan komen de verzendkosten van de heen en terug zending voor rekening van de klant.

Cars4kids levert alles vanuit eigen voorraad. Mocht er een product uitverkocht zijn, dan kunt u deze ook niet bestellen. Cars4Kids vindt het zeer belangrijk om alles uit eigen voorraad te leveren. Wij werken niet zoals vele webwinkels op basis van dropshipping, waar u iets besteld en later een email krijgt dat het bestelde product toch niet op voorraad is of een langere levertijd heeft.

Op afspraak is het mogelijk om bij ons op te halen. Tevens kunt u dan in onze showroom de artikelen bekijken en uw keuze maken.

Wanneer u uw bestelling bij ons in Doetinchem komt afhalen, kunt u contant betalen.

Lamborghini Huracan STO - Elektrische kinderauto