Avada Car Dealer News

Elektrische auto kind kopen bij Cars4kids
Wilt u een elektrische auto kind kopen dan bent u bij Cars4Kids op het juiste adres? Cars4kids is al vanaf 2005 de specialist in elektrische kinder auto’s daarnaast verkopen wij ook elektrische kinderscooters en accu quads /motors.

Cars4kids is een bedrijf dat zich specialiseert in het verkopen van elektrische kinderauto’s van o.A,  BMW, Mercedes en Lamborghini. Deze kinderauto’s zijn verkrijgbaar in 12-volt en 24-volt modellen, waardoor ze geschikt zijn voor kinderen van verschillende leeftijden en vaardigheidsniveaus.

De elektrische kinderauto’s van Cars4kids zijn gemaakt met dezelfde aandacht voor detail en kwaliteit als de echte merkauto’s. De BMW, Mercedes en Lamborghini modellen zijn ontworpen met dezelfde lijnen en kenmerken als de echte auto’s, waardoor kinderen zich een echte bestuurder voelen.

Deze kinderauto’s zijn verkrijgbaar in 1-persoons en 2-persoons modellen, waardoor kinderen alleen of samen met een vriend of zus kunnen rijden. De 2-persoons modellen zijn voorzien van een extra zitplaats en een veiligheidsgordel, waardoor kinderen veilig kunnen rijden.

De Cars4kids elektrische kinderauto’s zijn uitgerust met een krachtige elektrische motor, waardoor ze een snelheid van maximaal 6 km/u kunnen halen. Ze hebben ook een grote accu, waardoor kinderen urenlang plezier kunnen hebben.

In samenvatting, Cars4kids is een bedrijf dat elektrische kinderauto’s maakt van de merken BMW, Mercedes, Audi Lamborghini etc. Deze kinderauto’s zijn verkrijgbaar in 12-volt en 24-volt modellen, 1-persoons en 2-persoons modellen. Ze zijn gemaakt met dezelfde aandacht voor detail en kwaliteit als de echte merkauto’s, waardoor kinderen zich een echte bestuurder voelen. Ze zijn veilig, krachtig en kunnen urenlang plezier geven.

Cars4kids is al vele jaren het grootste en betrouwbaarste elektrische kinderspeelgoed bedrijf van Nederland. Met meer dan 18 jaar ervaring zijn wij een begrip geworden in de Nederlandse speelgoed branche. Ruim 100+ modellen direct uit voorraad leverbaar, keuze genoeg dus voor uw kleine! Ook hebben wij verschillende verkooppunten door heel Nederland en België.

Voor wie is de elektrische kinder auto geschikt ?

Onze elektrische kinder auto’s zijn geschikt voor kinderen van 1 tot 7 jaar. Indien uw (klein)kind nog niet goed in staat is om helemaal zelfstandig de kinderauto te besturen dan kunt u ook gebruik maken van een 2.4 GHz afstandsbediening. Verras uw (klein)kind met een  kinderauto van absolute topkwaliteit. Kies uit ruim 100 verschillende kinderauto’s. De diverse kinderauto’s zijn gebaseerd op echte automodellen. Officiële licentie van onder andere Audi, Bentley, BMW, Ford, Mercedes.

 • Zeer veilig: Doordat de auto is voorzien van een autogordel en automatische rem

 • Bijzonder realistisch: de meeste kinderauto’s uitgevoerd met echte lak en een officieel logo.

 • Ook hebben al onze kinderauto’s een CE-markering en voldoen aan de strenge Europese wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Waarom een elektrische kinderauto kopen bij Cars4kids?

 • Gespecialiseerd in accu speelgoed en bestaat sinds 2005.

 • Grootste assortiment kinderauto’s op voorraad dus de meeste keuze.

 • Showroom waar alle modellen opgebouwd staan en u uw keuze kunt maken.

 • Cars4kids staat namelijk garant voor een goede service.

 • Verkooppunten in Nederland en België!

 • Gratis kentekensticker met naam bij alle elektrische kinderauto’s & jeeps!

 • Gratis rijbewijs bij ieder artikel op wielen!

 • Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Wilt u eerst onze kinderauto’s bekijken? Dat kan ook op diverse verkooppunten met showroom in zowel Nederland als België!

Het assortiment van Cars4kids.nl vindt u ook (deels) bij  verkooppunten ( kinderauto winkels ) in uw omgeving. Denk hierbij aan Rotterdam, Amsterdam, Lelystad, Beetsterzwaag, Nuland en Putte-Peulis (België). Voor prijzen en voorraad dient u contact op te nemen met de betreffende verkooppunt.

Gerelateerde berichten