Vragen over een elektrische kindermotor?

Elektrische kindermotor kopen!

Ontdek de spannende wereld van elektrische kindermotoren bij Cars4Kids.nl

Cars4Kids

Uitgebreide collectie elektrische kindermotoren

Bij Cars4Kids.nl begrijpen we dat kinderen dol zijn op avontuur en sensatie. Daarom bieden we een uitgebreide collectie elektrische kindermotoren met diverse modellen en merken, zoals BMW, Aprilia, Honda en Ducati. Of je nu op zoek bent naar een stoere chopper, een sportieve racemotor of een elegante tourmotor, bij Cars4Kids.nl vind je gegarandeerd de perfecte elektrische kindermotor voor je kind.

Onze elektrische kindermotoren zijn beschikbaar in verschillende voltages, namelijk 12V, 24V en 36V. Dit stelt je in staat om een motor te kiezen die past bij de leeftijd en vaardigheden van je kind. De 12V-modellen zijn ideaal voor jongere kinderen die net beginnen met rijden. Ze bieden een veilige en beheersbare snelheid, zodat je kind op zijn gemak kan wennen aan het besturen van een motor. Voor oudere kinderen die al meer ervaring hebben, zijn onze 24V- en 36V-modellen perfect. Deze motoren leveren meer vermogen en snelheid, waardoor je kinderen een spannende en adrenalineverhogende rit kunnen ervaren.

Bij Cars4Kids.nl staan kwaliteit en veiligheid voorop. Onze elektrische kindermotoren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Ze zijn ontworpen om stevig en duurzaam te zijn, zodat ze bestand zijn tegen het ruige speelgedrag van kinderen. Daarnaast zijn ze uitgerust met belangrijke veiligheidskenmerken zoals stabiele wielen, veiligheidsgordels en beschermende behuizingen.

Naast de vele modellen en merken bieden we ook een ruime keuze aan accessoires en opties voor onze elektrische kindermotoren. Denk bijvoorbeeld aan extra batterijen voor langere ritten, een geluids- en lichtsysteem voor een realistische ervaring, en aangepaste stickers en decals om de motor een persoonlijk tintje te geven.

Bij Cars4Kids.nl geloven we dat avontuur en plezier hand in hand kunnen gaan met educatie en ontwikkeling. Onze elektrische kindermotoren stimuleren de verbeelding van je kind en helpen bij de ontwikkeling van belangrijke vaardigheden zoals coördinatie en evenwicht. Bovendien moedigen ze buitenactiviteiten aan en bevorderen ze een gezonde levensstijl bij kinderen.

Ducati Scrambler - Cars4Kids

Technische gegevens van de kinder motors

Een 12 volt elektrische kindermotor heeft een accu vermogen van minimaal 12 volt, waarmee uw kind probleemloos door het terrein kan rijden. De topsnelheid van de motor moet ongeveer 5-7 km/uur zijn en het laadvermogen minstens 25 kg bedragen. Een ander belangrijk aspect om op te letten is de batterijduur. Een goede kindermotor heeft een batterij die minstens 1 uur meegaat op een volledige lading, zodat uw kind voldoende tijd heeft om te spelen. Het is ook belangrijk om de oplaadtijd van de batterij te kennen. Een  oplaadtijd van 10 tot 12 uur is ideaal, zodat uw kind weer kan rijden.

Tot slot is het belangrijk om de grootte en het gewicht van de elektrische kindermotor te overwegen. Een 12 volt kindermotor voor kinderen van 3 tot 6 jaar moet niet te zwaar zijn voor uw kind om te hanteren, maar ook niet te klein dat het onveilig wordt om te rijden. De ideale grootte van een kindermotor voor deze leeftijdsgroep is ongeveer 70-80 cm lang en 35-40 cm breed, met een gewicht van ongeveer 15-20 kg.

Als u deze technische specificaties in gedachten houdt bij het kiezen van een elektrische kindermotor 12 volt voor uw kind van 3 tot 6 jaar oud, kunt u ervoor zorgen dat uw kind veilig en comfortabel rijdt en optimaal kan genieten van zijn of haar ritjes.

Elektrische kindermotor - Honda CBR1000RR

Elektrische kinderauto

Elektrisch  kinderauto’s van Cars4kids
Het grootste assortiment elektrische kinderauto ‘s vindt u bij Cars4kids.