Feestdagen actie 5% korting

6 november 2021 | door Peter

 

Feestdagen Actie 5% korting op alle artikelen!

Actievoorwaarden:

-De actie is geldig vanaf vrijdag 19-11-2021, vanaf 14.15 uur tot en met 24-12-2021.

-Deze korting is alleen geldig op de artikelen, niet op eventuele verzendkosten.

-De korting is niet geldig met terugwerkende kracht.

-De korting geldt alleen voor particuliere bestellingen.

-Het is niet mogelijk om uitverkochte artikelen te reserveren tegen aanbiedingsprijzen.

-De cadeau strik actie geldt alleen bij aankoop van alles op wielen, niet bij aankoop van accu’s/onderdelen.

De gratis rijbewijs actie geldt bij aankoop van alles op wielen, niet bij aankoop van accu’s/onderdelen. https://www.cars4kids.nl/actie-gratis-kinderauto-rijbewijs/

-De kentekensticker actie geldt alleen bij aankoop van een elektrische kinderauto of kinderjeep, niet bij aankoop van elektrische scooters, motoren, quads, tractoren, loopvoertuigen of overige artikelen. https://www.cars4kids.nl/gratis-kentekenstickers-met-naam-op-alle-elektrische-kinderautos/

-Bestellingen welke geplaatst worden met de betaalmethode bankoverschrijving, dienen binnen 1 week na het plaatsen van de bestelling te worden voldaan. De bestelde artikelen worden maximaal 1 week gereserveerd.

-Bestellingen welke geplaatst worden met afhaling en contante betaling, dienen binnen 1 week na het plaatsen van de bestelling te worden opgehaald. De bestelde artikelen worden maximaal 1 week gereserveerd.

-Cars4Kids B.V. behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.