Avada Car Dealer News

Gratis kentekenstickers met naam en een uniek rijbewijs bij aankoop van een elektrische kinderauto.
Wist u al dat u bij aankoop van een elektrische kinderauto een gratis unieke kenteken sticker en een rijbewijsje ontvangt?

Dit unieke gratis kinderauto rijbewijs ontvangt u bij elke aankoop van een product met wielen! Deze is gemaakt van kunststof, op ware grootte en is voorzien van een invulbaar naamveld, zodat u de naam van uw kindje in kunt vullen en een foto erop kunt plakken! Wanneer u bij ons een bestelling doet of een aankoop in de winkel krijgt u het rijbewijs meteen mee. Dit maakt de ervaring voor uw kind nog unieker. Wanneer uw kleine in een mooie kinderauto schittert en dan ook nog is een uniek rijbewijs heeft met zijn/haar naam erop dan maakt dat de beleving compleet.

Bij alle kinderauto’s en jeeps ontvangt u ook een gratis gepersonaliseerde kenteken sticker. Deze kenteken stickers zullen op maat gemaakt worden met de naam van uw kindje erop. Dit geeft natuurlijk een nog uniekere look! Hoe ontvangt u deze gratis kenteken stickers? Tijdens de bestelprocedure vult u, in het daarvoor bestemde kader, de naam in welke op de kentekenstickers moet komen te staan. Helaas kan er maar één (dezelfde) naam worden vermeld voor beide stickers. Na ca. 3 weken na ontvangst van de kinderauto / jeep ontvangt u per post 2 kentekenstickers met naam, welke u zelf dient te bevestigen op de kinderauto / kinderjeep.

Bestel nu een artikel op onze website of kom langs in onze showroom om van de actie gebruik te maken!

Hoe ontvangt u gratis 2 kentekenstickers met naam?

 • U plaatst een bestelling van een elektrische kinderauto of een kinderjeep.
 • Tijdens de bestelprocedure vult u, in het daarvoor bestemde kader, de naam in welke op de kentekenstickers moet komen te staan. Helaas kan er maar één (dezelfde) naam worden vermeld voor beide stickers.
 • Na ca. 3 weken na ontvangst van de kinderauto / jeep ontvangt u per post 2 kentekenstickers met naam, welke u zelf dient te bevestigen op de kinderauto / kinderjeep.

Actievoorwaarden

Deze actie geldt alleen bij aankoop van een elektrische kinderauto of kinderjeep, niet bij aankoop van elektrische scooters, motoren, quads, tractoren, loopvoertuigen of overige artikelen.

 • Deze actie is alleen geldig voor particuliere bestellingen, met een verzendadres binnen Nederland of België.
 • Deze actie is geldig tot een nader te bepalen datum.

 • De actie geldt niet op eerder geplaatste bestellingen.

 • Juist ingevulde bestellingen, waarvan de naam is ingevuld bij opmerkingen, worden verwerkt.
 • Helaas kan er maar één en dezelfde naam worden vermeld op beide stickers. (voornaam en/of achternaam)

 • Na ontvangst van de elektrische kinderauto / jeep ontvangt u na ca. 3 weken per post 2 kentekenstickers met naam, welke u zelf dient te bevestigen.

 • Op de grootte / het formaat van de sticker en op schrijf fouten op de sticker, kan geen reclamatie gemaakt worden.
 • De stickers worden 1 maal op het afleveradres verstrekt.
 • Cars4Kids B.V. behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.

Tips en onderhoud voor uw elektrische kinderauto’s

Cars4kids heeft een schrijver gemaakt hoe u om moet gaan met elektrisch speelgoed. Deze onderhoudslijst is speciaal geschreven voor al ons accu kinder auto’s.

Aanvullende gebruiksaanwijzing en Tips voor uw kinder accu auto

Leeftijdsindicatie kinder auto ‘s met afstandbediening

Heeft u meer informatie over kinderauto nodig kijk dan eens hier!

Bekijk hier wat onze klanten van Cars4kids vinden!

Gerelateerde berichten