Vragen over een elektrische kinderquad?

Kinder quad kopen? Car4kiKds is de nummer 1 in kinder quads!

De mooiste kinder quads vindt u bij cars4kids. We hebben voor elk kind wel iets ze zijn geschikt vanaf 3 jaar tot een jaar of 12.

Cars4Kids

Verschillende soorten kinder quads

De mooiste kinder quads vindt u bij cars4kids. We hebben voor elk kind wel iets ze zijn geschikt  vanaf 3 jaar tot een jaar of 12. Hierbij moet u denken aan 12 volt t/m zelfs 48 volt. De 12 volt quads hebben ongeveer een snelheid van 6km. De 36 en de 48 volt quads hebben een topsnelheid van ongeveer 30km. De quads zijn geschikt voor verschillende terreinen. Zo is de 12 volt meer geschikt voor een vlak terrein en de 36 en 48 volt  voor wat ruwer terrein.

Elektrische Kinderquad - 48 Volt

Voordelen van kinder quads op accu

Voordelen 12 volt accu quad
Geschikt jongere kinderen van ongeveer 3 tot 6 . Deze kinder quads mogen op de weg rijden omdat de snelheid ongeveer 6km is.

Voordelen van een 36 en 48 volt kinder quads
Dit zijn vaak grote quads met luchtbanden, hierdoor kunnen de quads over verschillende terreinen heen rijden en hebben ze geen moeite met heuvels.
Ook beschikken deze quads over echte vering wat het rijplezier nog beter maakt.
36 en 48 volt kinder quads hebben altijd een grotere accu dan een 12 volt quad, dus hierdoor zou de quad voor langere rijplezier kunnen zorgen.

Nadelen van een 36 en 48 volt quad
Helaas mogen deze quads niet op de openbare weg rijden, maar alleen op eigen terrein. Wij adviseren u om uw kind goed te beschermen denk hierbij aan een helm en veiligheidskleding.

Elektrische kinderquad - Cars4Kids

Elektrische kinderquads

Elektrisch kinderquads van Cars4kids
Het grootste assortiment elektrische kinderquads vindt u bij Cars4kids.