Kinder quad

Kinder quad kopen car4kids Nr. 1 in kinder quads

De mooiste kinder quads vindt u bij cars4kids. We hebben voor elk kind wel iets ze zijn geschikt  vanaf 3 jaar tot een jaar of 12. Hierbij moet u denken aan 12 volt t/m zelfs 48 volt. De 12 volt quads hebben ongeveer een snelheid van 6km. De 36 en de 48 volt quads hebben een topsnelheid van ongeveer 30km. De quads zijn geschikt voor verschillende terreinen. Zo is de 12 volt meer geschikt voor een vlak terrein en de 36 en 48 volt  voor wat ruwer terrein.

Voordelen 12 volt accu quad

Geschikt jongere kinderen van ongeveer 3 tot 6 . Deze kinder quads mogen op de weg rijden omdat de snelheid ongeveer 6km is.

Voordelen van een 36 en 48 volt kinder quads

Dit zijn vaak grote quads met luchtbanden, hierdoor kunnen de quads over verschillende terreinen heen rijden en hebben ze geen moeite met heuvels.
Ook beschikken deze quads over echte vering wat het rijplezier nog beter maakt.
36 en 48 volt kinder quads hebben altijd een grotere accu dan een 12 volt quad, dus hierdoor zou de quad voor langere rijplezier kunnen zorgen.

Nadelen van een 36 en 48 volt quad

Helaas mogen deze quads niet op de openbare weg rijden, maar alleen op eigen terrein. Wij adviseren u om uw kind goed te beschermen denk hierbij aan een helm en veiligheidskleding.

Wanneer u 12 volt o volt kinder quads zoekt kijk dan hier.

Voor meer foto’s van deze kinder quads kunt u op onze Instagram pagina kijken.

Tips en onderhoud van uw elektrische quad.

Tiplijst accu speelgoed Tips en onderhoud kinder Quad