Kinderauto kopen waar kies je voor

kinderauto kopen Cars4kids al vanaf 2005 de specialist in kinderauto’s

Hier vind u handige tips als u een kinderauto wilt kopen.

Tegenwoordig kunnen niet alleen papa en mama elektrisch rijden. Maar ook kinderen kunnen roadtrippen in een heuse elektrische kinderauto. Voordat je op de aanschaf overgaat zijn er wel een aantal dingen waar je je eventjes in “moet” verdiepen als je een kinderauto wilt kopen. De meeste elektrische kinderauto’s van dit moment hebben een licentie van de echte merken, zoals bijvoorbeeld BMW, Bentley , Mercedes . Voor alle licentie kinderauto’s kijk dan eens hier maar ze zijn er ook zonder licentie.

Kies je voor een 6V of een 12V elektrische kinderauto?

Een 6V auto aangedreven wordt door één motor. Dit is bij een 12V alweer met twee motoren of nu zelfs met 4 motoren. Dit houdt in dat een 12V auto een stuk sterker is dan een 6V en daardoor de kracht beter kan verdelen en zelfs meer grip heeft op de weg.Wij als Cars4kids verkopen alleen nog maar 12 volt kinderauto’s. Ook onverharde wegen zijn prima te berijden, wat het natuurlijk allemaal een stuk uitdagender maakt.  Zoals je begrijpt kan een 12V auto dus ook een stuk harder rijden, maar het prijskaartje is dan ook een stukje hoger dan die van een 6V kinderauto.

Op afstand bestuurbare kinderauto?

Het is voordeel voor kinderen die nog niet zo goed zelf de auto kunnen besturen, dat ze een beetje hulp krijgen. Als ouder(s) zijnde kun je de auto links en rechts laten gaan, maar ook vooruit en achteruit laten rijden. De kinder auto’s waarmee je door gebruik van de afstandsbediening de snelheid in de hand kan houden.

Wanneer u een kinderauto met afstandbediening zoekt kijk dan eens hier!

Soft start systeem in uw  kinderauto!

Dit systeem zorgt ervoor dat de auto langzaam kan optrekken (en dan ook nog eens zonder schokken), wat ideaal is voor de jongere kinderen. Cars4kids verkoopt alleen kinderauto’s met afstandbediening met soft start want wij gaan voor veiligheid!

Wanneer u een kinderauto zoekt met soft start kijk dan eens hier!

Banden

Sommige elektrische kinderauto’s hebben kunststof wielen met een rubberen loopband. Nu hebt je ze ook met echte rubberen (EVA) banden, wat zorgt voor net even dat extra comfort. In principe is het hier waar je zelf voor kiest, want alle banden hebben een goede grip op de weg, wat natuurlijk wel zo belangrijk is.

Motoren

Al onze kinderauto’s zijn uitgerust met 2 motoren daarnaast zijn er ook enkele modellen met 4 motoren wat nog meer kracht en grip geeft.

Laklaag of kunststof kinderauto kopen!

Indien je kiest voor een auto in een kunststof uitvoering, dan heb je over het algemeen niet zo heel erg veel glans. Zoals je begrijpt heeft een laklaag dit wel, waardoor je dus een perfect glanzende auto hebt. Nadeel is wel, dat hier snel krassen op kunnen komen. Heeft de auto schade (krasjes e.d.) dan kun je deze niet zomaar eventjes overspuiten. Wel is het goed om te weten dat alle kinderauto’s door het productieproces hier en daar een putje, krasje enzovoorts kunnen vertonen.

Geluid, muziek en zelfs een mp4 scherm in je kinderauto

De meeste kinderauto’s bij cars4kids zijn uitgerust met muziek daarnaast zijn er ook nog elektrische kinderauto’s met mp4. Door middel van een beeldscherm kunnen ze dan ook filmpjes kijken in de kinderauto.

Ziekenhuizen in Nederland rijden nu ook zelfs rond met een kinderauto van Cars4kids !

In enkele ziekenhuizen rijden de kinderen door de gangen naar de operatiekamer om de spanning van de operatie weg te halen. Een operatie ondergaan is voor veel kinderen al erg eng, maar de weg naar de operatiekamer is dat helemaal. Het moment waarop ze in hun ziekenhuisbed naar de operatiekamer worden gereden, veroorzaakt zo veel angst en stress dat ze er zelfs een trauma van kunnen oplopen.

Om die vervelende ervaring weg te nemen, is het Sophia Kinderziekenhuis van het Erasmus MC in Rotterdam gestart met een nieuw initiatief. Kinderen mogen in een elektrische mini-auto naar de operatiekamer rijden. Dat blijkt een groot succes, want ze zijn hierdoor minder bang voor een operatie.

 

Algemene tips en onderhoud van uw elektrische kinderauto.

Tiplijst accu speelgoed Tips en onderhoud kinderauto

Heeft dit artikel jouw overwogen om een kinderauto te kopen hier vind u alle kinderauto’s van Caras4kids de Nr1 in elektrische kinderauto’s