Avada Car Dealer News

Elektrische kinderauto’s van bekende automerken

Elektrische kinderauto’s die zijn gemaakt onder licentie van diverse automerken zijn enorm populair geworden de laatste jaren. Ouders willen graag hun kinderen laten ervaren hoe het is om in een echte auto te rijden, en deze elektrische kinderauto’s zijn de perfecte manier om dat te doen.

BMW

BMW heeft verschillende modellen, zoals de BMW X6 en de BMW i8. Beide modellen zijn ontworpen met veiligheid en comfort in gedachten, en hebben realistische details zoals werkende koplampen en een startknop.

BMW 6 serie GT - Kinderauto

Mercedes

Mercedes biedt ook verschillende elektrische kinderauto’s aan, zoals de Mercedes-Benz S63 AMG en de Mercedes-Benz G63. Deze modellen hebben luxe functies, zoals een FM-radio en een Bluetooth-aansluiting, en hebben een afstandsbediening zodat ouders de controle kunnen overnemen indien nodig.

Mercedes S63 AMG Metallic Zwart - Elektrische kinderauto

Lamborghini

Lamborghini heeft ook een aantal modellen uitgebracht, zoals de Lamborghini Aventador en de Lamborghini Urus. Deze auto’s zijn ontworpen om op te vallen en hebben heldere kleuren en een gestroomlijnd ontwerp.

Lamborghini Urus - Elektrische kinderauto

Audi, Volkswagen en Bugati bieden ook verschillende modellen aan, zoals de Audi R8, de Volkswagen Amarok en de Bugati Veyron. Deze auto’s zijn allemaal ontworpen met realistische details en hebben functies die kinderen leuk zullen vinden, zoals een AUX-poort voor het afspelen van muziek.

Landrover heeft ook een aantal modellen die populair zijn bij kinderen, zoals de Range Rover Evoque en de Land Rover Defender. Deze auto’s zijn gemaakt voor avontuur en hebben terreinbanden en off-road-vaardigheden.

Ten slotte biedt McLaren de McLaren P1 aan, een elektrische kinderauto die is ontworpen om op te vallen en realistisch te lijken. Deze auto heeft een werkend dashboard en een verstelbare stoel, zodat kinderen zich echt kunnen voorstellen dat ze in een echte McLaren rijden.

Kortom, elektrische kinderauto’s die zijn gemaakt onder licentie van diverse automerken zijn een fantastische manier om kinderen te laten ervaren hoe het is om in een echte auto te rijden. Met zoveel verschillende modellen om uit te kiezen, is er voor elk kind wel een auto die past bij zijn of haar persoonlijkheid.

Elektrische kinderauto

Elektrisch  kinderauto’s van Cars4kids
Het grootste assortiment elektrische kinderauto ‘s vindt u bij Cars4kids.

Gerelateerde berichten