Vragen over een elektrische kinderauto?

Elektrische accu kinderwagen

De kinderwagen of te wijl de elektrische accu auto kan door middel van een gaspedaal bedient worden.
Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar tot 6 jaar.

Cars4Kids

Elektrische kinderwagen met 2.4G afstandsbediening en soft start

Nu diverse elektrische accu kinder wagen met 2.4G RC en soft start vindt u bij Cars4kids. 2.4 G afstandsbediening  deze zijn namelijk minder storingsgevoelig daarom raden wij 2,4 RC aan . Nu ook met soft start en de kinderauto komt langzaam op gang. Het heeft geen schokbeweging bij het wegrijden en zorgt voor meer veiligheid voor het kindje.

2.4G RC elektrische kinder wagen / accu kinder auto
Want deze kinder auto’s zijn minder storingsgevoelig dan andere kinder accu auto’s. De 2.4G afstandbediening reageert alleen op deze  kinder wagen en niet op andere kinderauto’s. Maar u kunt ook de snelheid van de auto regelen door middel van de afstandsbediening.

Accu  wagen / elektrische kinder wagen met Soft Start.
De elektrische kinder wagen’s rijden heel langzaam weg en gaan dan steeds iets harder waardoor het kindje niet schrikt tijdens het wegrijden. Het zorgt voor meer meer veiligheid voor het kindje. Wanneer een auto die geen soft start heeft, vooral de 12 volt kinderwagen , gaat dan in de hoge snelheid zeer snel naar voren waardoor het kind kan schrikken.
Daarom raden wij u altijd voor kleine kinderen een kinderwagen met soft start te kopen!

Kinderwagen op accu kopen Cars4kids Nr1 in elektrische kinder accu auto’s

Nieuw binnen

Cars4Kids

Nieuwste kinderauto’s van Cars4kids
Bekijk hier de nieuwste elektrische kinderauto ‘s, speelgoed accu quads elektrische kinder scooters en skelters van Cars4kids.