Kinderwagen kopen elektrische accu kinder wagen ‘s

Kinderwagen kopen elektrische accu kinder wagen ‘s!

Bent u op zoek naar een kinderwagen (elektrische kinder auto). Wij hebben diverse elektrische kinderwagens. Elektrische kinderauto wordt ook wel eens benoemd als kinderwagen

Elektrische accu kinderwagens

De kinderauto kan door middel van een gaspedaal bedient worden. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar tot 6 jaar.

Elektrische kindwagen met 2.4G afstandbediening en soft start

Nu diverse elektrische kinder wagens met 2.4G RC en soft start vindt u bij Cars4kids. 2.4 G afstandsbediening  deze zijn namelijk minder storingsgevoelig daarom raden wij 2,4 RC aan . Nu ook met soft start en de kinderauto komt langzaam op gang. Het heeft geen schokbeweging bij het wegrijden en zorgt voor meer veiligheid voor het kindje.

2.4G RC elektrische kinderwagen / speelgoedauto’s

Want deze kinder auto’s zijn minder storingsgevoelig dan andere kinder accu auto’s. De 2.4G afstandbediening reageert alleen op deze elektrische kinder wagen en niet op andere kinderauto’s. Maar u kunt ook de snelheid van de auto regelen door middel van de afstandsbediening.

Accu speelgoed wagen / elektrische kindwagen met Soft Start.

De elektrische kindewagen’s rijden heel langzaam weg en gaan dan steeds iets harder waardoor het kindje niet schrikt tijdens het wegrijden. Het zorgt voor meer meer veiligheid voor het kindje. Wanneer een auto die geen soft start heeft, vooral de 12 volt kinderwagen , gaat dan in de hoge snelheid zeer snel naar voren waardoor het kind kan schrikken.

Daarom raden wij u altijd voor kleine kinderen een kinderwagen met soft start te kopen!

Kinderwagen op accu kopen Cars4kids Nr1 in elektrische kinder accu auto’s

 

Wilt u al onze kinderwagens bekijken zoals een Mercedes s63 of een Bentley voor 2 kinderen kijk dan eens op onze site !