Vragen over de leeftijd-indicatie?

Enkele leeftijd-indicaties

Hier vindt u enkele leeftijd-indicatie voor de kinderauto’s en elektrisch accu speelgoed.

Cars4Kids

Leeftijd kinderauto

Onze kinderauto’s zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar tot 6 a 7 jaar afhankelijk van het model. Elektrisch accu speelgoed is gekeurd voor een leeftijd vanaf 3 jaar. Er zijn websites die zeggen leeftijd kinderauto vanaf 1 jaar alleen wij als Cars4kids zeggen vanaf 3 jaar in verband met kleine onderdelen en de keuring van het speelgoed. Natuurlijk kan een kind vanaf 1 jaar in de auto’s rijden maar dan ligt de verantwoordelijkheid bij de ouders en niet bij de fabrikant / importeur / verkoper.

Leeftijd kinderauto vanaf 1 jaar dan is de  Mercedes GTR wel een leuk en compact auto voor deze leeftijd. (alleen te gebruiken onder toezicht van ouders /verzorgers)

Zoekt u een stoere en grote auto’s met meer snelheid voor kinderen vanaf 3 jaar tot ongeveer 8 jaar kijk dan eens hier!

Elektrische accu scooters, motors en quads

De elektrische scooters en motors en accu quads zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Cars4Kids

Elektrische quad en crossmotoren 36 volt en 48 volt

De elektrische scooters en motors en accu quads zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Jongere leeftijd zal niet gaan want een kind moet goed kunnen zitten en gas geven en ook nog meteen sturen. Als ze te jong zijn dan zal dit niet lukken want ze moeten dan te veel handelingen doen waardoor ze dat nog niet begrijpen op een te jonge leeftijd.

Elektrische Quad
Deze zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 a 7 jaar. Deze elektrische quads behalen een snelheid van 30 km.

Elektrische Crossmotors
Deze zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 a 7 jaar. Deze elektrische motors behalen een snelheid van 30 km.

Cars4kids bestaat al vanaf 2005 en gespecialiseerd in accu speelgoed. Bij vragen kunt u ook natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Nieuw binnen

Nieuwste kinderauto’s van Cars4kids
Bekijk hier de nieuwste elektrische kinderauto ‘s, speelgoed accu quads elektrische kinder scooters en skelters van Cars4kids.