Over Cars4kids elektrische kinderauto ‘s

Over Cars4kids kinderauto’s

Cars4Kids is al vele jaren het grootste en betrouwbaarste elektrische kinderspeelgoed bedrijf van Nederland. Met meer dan 16 jaar ervaring zijn wij een begrip geworden in de Nederlandse speelgoed branche. Ruim 100+ modellen direct uit voorraad leverbaar, keuze genoeg dus voor uw kleine! Ook hebben wij verschillende verkooppunten door heel Nederland en België zoals: Doetinchem, Rotterdam, Amsterdam, Lelystad, Beetsterzwaag en Putte (België).

Vanaf 2005 het vertrouwde adres in elektrische kinderauto’s. Daarnaast verkoopt Cars4kids elektrische quads, kinderscooters en kinder motors op accu. Op afspraak kunt u vrijblijvend komen kijken in onze showroom ( speelgoed winkel). Daar hebben we van ieder model een showmodel staan. Cars4kids is gevestigd in Doetinchem. Wij staan garant voor een goede service en leveren vanuit voorraad. Onze artikelen kunnen ook verstuurd worden.

Waarom kopen bij Cars4Kids?

  • Cars4kids is gespecialiseerd in accu speelgoed en bestaat sinds 2005.
  • Cars4kids heeft het grootste assortiment kinderauto’s op voorraad dus de meeste keuze.
  • Cars4kids levert vanuit voorraad, dus direct leverbaar.
  • Cars4kids heeft een grote showroom waar alle modellen opgebouwd staan en u uw keuze kunt maken.
  • Cars4kids staat garant voor een goede service.

Cars4kids is aangesloten bij webshop keurmerk

Uw kinderauto laten verzenden door Cars4kids.

U kunt er ook voor kiezen om het product bij u thuis te laten bezorgen. Betalingen kunnen geschieden door middel van vooruitbetaling, iDEAL betaling, PayPal betaling, of betaling via Bancontact. Mocht het niet lukken om uw bestelling online te plaatsen, stuur dan een e-mail met uw gegevens en het gewenste product. Wij zullen uw bestelling dan ook in behandeling nemen. Helaas kan het gebeuren dat wij telefonisch niet bereikbaar zijn. Wanneer u een bericht achterlaat in de voicemail, zullen wij u zo spoedig mogelijk terugbellen. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook, wij zullen deze dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Bekijk hier wat klanten van ons vinden :

Bedrijfsinfo van Cars4kids B.V.

Bezoekadres: ALLEEN OP AFSPRAAK!
Havenstraat 48 7005 AG in Doetinchem.
Industrie terrein Verheulsweide.
Telefoon: 0643099161
info@cars4kids.nl
Kamer van Koophandel nummer: 62074520
BTW nummer: NL8546.32.797.B.01

Wanneer u op zoekt bent naar een elektrische kinderauto kijk dan hier ons assortiment!