Over Cars4kids
Elektrische kinderauto’s

Cars4Kids is al vele jaren het grootste en betrouwbaarste elektrische kinderspeelgoed bedrijf van Nederland.

Met meer dan 16 jaar ervaring zijn wij een begrip geworden in de Nederlandse speelgoed branche. Ruim 100+ modellen direct uit voorraad leverbaar, keuze genoeg dus voor uw kleine! Ook hebben wij verschillende verkooppunten door heel Nederland en België zoals: Doetinchem, Rotterdam, Amsterdam, Lelystad, Beetsterzwaag en Putte (België).

Waarom een elektrische kinderauto
kopen bij Cars4Kids?

Vanaf 2005 zijn wij het vertrouwde adres in elektrische kinderauto’s. Daarnaast verkoopt Cars4kids elektrische quads, kinderscooters en kindermotors op accu. Op afspraak kunt u vrijblijvend komen kijken in onze showroom (speelgoed winkel). Daar hebben wij van ieder model een showmodel staan. Cars4kids is gevestigd in Doetinchem. Wij staan garant voor een goede service en leveren vanuit voorraad. Onze artikelen kunnen ook verstuurd worden.

  • Cars4kids is gespecialiseerd in accu speelgoed en bestaat sinds 2005.

  • Cars4kids heeft het grootste assortiment kinderauto’s op voorraad dus de meeste keuze.

  • Cars4kids levert vanuit eigen voorraad, dus direct leverbaar.

  • Cars4kids heeft een grote showroom waar alle modellen opgebouwd staan en u uw keuze kunt maken.

  • Cars4kids staat garant voor een goede service.

Uw kinderauto laten verzenden
door Cars4kids

U kunt er ook voor kiezen om het product bij u thuis te laten bezorgen. Betalingen kunnen geschieden door middel van vooruitbetaling, iDEAL betaling, PayPal betaling, of betaling via bankcontact. Mocht het niet lukken om uw bestelling online te plaatsen, stuur dan een e-mail met uw gegevens en het gewenste product. Wij zullen uw bestelling dan ook in behandeling nemen. Helaas kan het gebeuren dat wij telefonisch niet bereikbaar zijn. Wanneer u een bericht achterlaat in de voicemail, zullen wij u zo spoedig mogelijk terugbellen. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook, wij zullen deze dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Cars4Kids

Cars4kids elektrische kinderauto’s

Cars4kids is het bedrijf waar u terecht kunt voor het leukste elektrische kinderspeelgoed wat er te koop is. Of u nu op zoek bent naar een sportwagen, een politieauto of een vrachtwagen, bij Cars4Kids kunt u altijd iets leuks vinden voor uw kleintje.

De elektrische kinder speelgoed auto’s van Cars4kids zijn de nieuwste sensatie voor elk kind! Onze elektrische kinderauto’s zijn niet alleen voorzien van allerlei coole extra’s zoals geluid en lichtjes, maar ze zijn ook nog eens gemaakt onder licentie van bekende merken zoals Mercedes, BMW, Lamborghini en Audi.

Onze verkooppunten

Door heel Nederland en België!

Het assortiment van cars4Kids.nl vindt u ook (deels) bij onderstaande verkooppunten. Voor prijzen en voorraad dient u eerst contact op te nemen met de betreffende kinderauto winkel / verkooppunt. De verkooppunten werken geheel zelfstandig, zijn geen Cars4kids B.V. Zij hanteren hun eigen prijzen, voorraden en verkoopvoorwaarden.