Quad kopen

12 mei 2021 | door cars4kids web

Quad kopen!

Quad kopen hier vind u belangrijke tips waar u op kunt letten bij aankoop van een elektrische kinderquads.

Een quad is een populair voertuig onder kinderen. Het is een stoere, sportieve en avontuurlijke manier om buiten te spelen. Er zijn verschillende soorten quads op de markt, waaronder elektrische quads, kinderquads en quads met verschillende voltages. Een elektrische quad is een quad die wordt aangedreven door een elektromotor. Het grote voordeel hiervan is dat elektrische quads milieuvriendelijk en stil zijn. Bovendien is het onderhoud van een elektrische quad minimaal. Er zijn verschillende modellen elektrische quads beschikbaar, variërend in grootte en vermogen.

In deze blog zetten we de belangrijkste zaken voor u op een rij.

Maar waar moet u op letten bij het kopen van een kinderquad ?

12 volt  quad

Een 12 volt quad is een quad met een batterijspanning van 12 volt. Dit betekent dat de quad minder vermogen heeft dan een 24 volt quad. Een 12 volt quad is geschikt voor jongere kinderen vanaf ongeveer 3 jaar oud. Deze quads zijn vooral geschikt voor gebruik buitenshuis en op vlakke oppervlakken.

24 volt quad

Een 24 volt quad is een quad met een batterijspanning van 24 volt. Dit betekent dat de quad over meer vermogen beschikt dan een 12 volt quad. Een 24 volt quad is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar oud. Deze quads kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt en zijn geschikt voor ruig terrein.

48 volt quad

Een 48 volt quad is een quad met een batterijspanning van 48 volt. Dit betekent dat de quad over nog meer vermogen beschikt dan een 24 volt quad. Een 48 volt quad is geschikt voor oudere kinderen en tieners die op zoek zijn naar meer snelheid en vermogen. Deze quads zijn vooral geschikt voor gebruik buiten en op ruig terrein.

Conclusie

Het kopen van een quad voor uw kind kan een leuke en avontuurlijke ervaring zijn. Het is echter belangrijk om op verschillende zaken te letten bij het maken van uw keuze. Zo moet u bijvoorbeeld rekening houden met de leeftijd van uw kind, het vermogen van de quad en het terrein waarop de quad gebruikt zal worden. Elektrische quads en kinderquads zijn de meest geschikte opties voor jonge kinderen, terwijl oudere kinderen en tieners misschien meer interesse hebben in een 48 volt quad.

 

Wilt u een Quad kopen voor uw kind bekijk hier het aanbod van Cars4kids