roze elektrische kinderauto

5 mei 2021 | door cars4kids web

Roze elektrische kinderauto’s van Cars4kids

Roze is een populaire kleur voor meisjes en daarom biedt www.cars4kids.nl verschillende roze elektrische kinderauto’s aan. Hieronder vindt u informatie over de beschikbare modellen en bijbehorende prijzen.

  1. Audi Q8 De Audi Q8 is een sportieve elektrische kinder accuauto met een roze kleur en een realistisch ontwerp. De auto heeft een 12V accu en is geschikt voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar oud. De Audi Q8 is verkrijgbaar bij www.cars4kids.nl voor €219,-.

    Roze audi Q8 kinderauto

  2. De Maserati  is een stoere elektrische kinder accu auto met een roze kleur en een sportief ontwerp. De auto heeft een 12V accu en is geschikt voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar oud. De Maserati roze is verkrijgbaar bij www.cars4kids.nl voor €229,-.

elektrische kinderauto Maserati roze

  1. Volkswagen Beetle De Volkswagen Beetle is een schattige elektrische kinderauto met een retro ontwerp. De auto heeft een 12V accu en is geschikt voor kinderen tussen de 1,5 en 4 jaar oud. De Volkswagen Beetle is verkrijgbaar bij www.cars4kids.nl voor €249,-.

beetle kinderauto roze

  1. Mercedes-Benz is een robuuste elektrische kinderauto Mercedes Maybach elektrische kinderauto met een roze kleur en een stoer ontwerp. De auto heeft een 12V accu en is geschikt voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar oud. De Mercedes-Benz  Maybach is verkrijgbaar bij www.cars4kids.nl voor €279,-.

elektrische-kinderauto-mercedes-maybach-roze

Kortom, bij www.cars4kids.nl zijn er verschillende roze elektrische kinderauto’s beschikbaar in diverse modellen en prijsklassen. Zo kunt u uw kleine meisje een prachtig cadeau geven waar zij zeker van zal genieten. Vergeet niet om altijd de veiligheidsmaatregelen in acht te nemen en uw kind te laten rijden onder toezicht van een volwassene.

 

Bekijk hier al onze roze elektrische kinderauto’s