Avada Car Dealer News

Roze elektrische kinderauto’s van de specialist Cars4Kids

Roze is een populaire kleur voor meisjes en daarom biedt www.cars4kids.nl verschillende roze elektrische kinderauto’s aan. Hieronder vindt u informatie over de beschikbare modellen en bijbehorende prijzen.

Audi Q8

  1. De Audi Q8 is een sportieve elektrische kinder accuauto met een roze kleur en een realistisch ontwerp. De auto heeft een 12V accu en is geschikt voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar oud. De Audi Q8 is verkrijgbaar bij www.cars4kids.nl voor €219,-.
Audi RSQ8 - Roze kinderauto

Maserati GC Sport

De Maserati is een stoere elektrische kinder accu auto met een roze kleur en een sportief ontwerp. De auto heeft een 12V accu en is geschikt voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar oud. De Maserati roze is verkrijgbaar bij www.cars4kids.nl voor €229,-.

Maserati - Elektrische kinderauto

Volkswagen Beetle

De Volkswagen Beetle is een schattige elektrische kinderauto met een retro ontwerp. De auto heeft een 12V accu en is geschikt voor kinderen tussen de 1,5 en 4 jaar oud. De Volkswagen Beetle is verkrijgbaar bij www.cars4kids.nl voor €249,-.

Volkswagen Beetle - Elektrische kinderauto

Mercedes Maybach  S650

Mercedes-Benz is een robuuste elektrische kinderauto Mercedes Maybach elektrische kinderauto met een roze kleur en een stoer ontwerp. De auto heeft een 12V accu en is geschikt voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar oud. De Mercedes-Benz  Maybach is verkrijgbaar bij www.cars4kids.nl voor €279,-.

Mercedes Maybach - Roze Kinderauto

Kortom, bij Cars4kids zijn er verschillende roze elektrische kinderauto’s beschikbaar in diverse modellen en prijsklassen. Zo kunt u uw kleine meisje een prachtig cadeau geven waar zij zeker van zal genieten. Vergeet niet om altijd de veiligheidsmaatregelen in acht te nemen en uw kind te laten rijden onder toezicht van een volwassene.

Gerelateerde berichten