Vragen over een elektrische kinderauto?

Speelgoedauto kopen?

U vindt alle elektrische kinderauto’s bij Cars4Kids!

Cars4Kids

Bij Cars4Kids vindt u alle elektrische speelgoedauto’s!

Ziet u uw kleine al rijden in een super stoere speelgoedauto? Als een grote baas zal uw kind op de weg rijden. U bent natuurlijk bekent met de miniatuur speelgoedauto’s, maar dit zijn echt grote auto’s waar uw kind zelf in kan rijden! Wilt u een speelgoedauto kopen? U kunt op ons video kanaal terecht voor alle filmpjes van verschillende modellen, zodat u alvast een indruk krijgt hoe een elektrische speelgoedauto eruit ziet.

Een speelgoedauto kopen voor kinderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen elektrische speelgoedauto’s voor kinderen. Deze speelgoedauto’s zijn er in heel veel verschillende soorten. Cars4Kids heeft onder andere licentie speelgoedauto’s met meer dan twintig exclusieve auto merken. Wij hebben ook non licentie speelgoedauto’s , deze speelgoedauto’s zijn ook terug te vinden in ons uitgebreide assortiment. Al onze kinderauto’s komen met soft start. Soft start zorgt ervoor dat de speelgoedauto langzaam optrekt zodat uw kleine stevig in het stoeltje blijft zitten.

BMW 6 serie GT - Kinderauto

Alle speelgoedauto’s voor jonge auto-coureurs.

Alle kleine snelheidsduivels dromen ervan om een autocoureur te worden. Met een elektrische speelgoedauto zetten ze de eerste stap om het nieuwe talent van het racecircuitrt te worden. Naast stoere en sportieve auto’s hebben we ook een collectie klassieke speelgoedauto’s. Naast speelgoedauto’s hebben wij ook verschillende speelgoedmotoren, speelgoedquads en speelgoedtrikes. Deze speelgoedauto’s leveren wij direct vanuit onze grote voorraad. Wanneer u bij ons langskomt staan alle modellen voor uw kleine opgebouwd zodat hij/zij meteen in kan stappen en weg kan scheuren!

Mercedes S63 AMG Metallic Zwart - Elektrische kinderauto

Elektrische kinderauto

Elektrisch  kinderauto’s van Cars4kids
Het grootste assortiment elektrische kinderauto ‘s vindt u bij Cars4kids.