Tips voor elektrische speelgoedauto’s Cars4kids

 Swpeelgoedauto kopen Cars4kids al vanaf 2005 de specialst in accu speelgoedauto’s

Hier vind u handige tips voor aankoop voor uw elektrische speelgoedauto.

speelgoedauto Cars4kids Tegenwoordig kunnen niet alleen papa en mama elektrisch rijden. Maar ook kinderen kunnen in een heuse elektrische speelgoedauto rijden. Voordat je op de aanschaf overgaat zijn er wel een aantal dingen waar je je eventjes in “moet” verdiepen. De meeste elektrische kinder speelgoedauto’s van dit moment hebben een licentie van de echte merken, zoals bijvoorbeeld speelgoedauto BMW, Bentley speelgoedauto, Mercedes accu speelgoedauto .Voor alle licentie kinder accu speelgoedauto’s kijk dan eens hier maar ze zijn er ook zonder licentie.

Kies je voor een 6V of een 12V elektrische kinder speelgoedauto?

Een 6V speelgoedauto aangedreven wordt door één motor. Dit is bij een 12V alweer met twee motoren of nu zelfs met 4 motoren. Dit houdt in dat een 12V auto een stuk sterker is dan een 6V en daardoor de kracht beter kan verdelen en zelfs meer grip heeft op de weg.Wij als Cars4kids verkopen alleen nog maar 12 volt kinderspeelgoed auto’s. Ook onverharde wegen zijn prima te berijden, wat het natuurlijk allemaal een stuk uitdagender maakt.  Zoals je begrijpt kan een 12V auto dus ook een stuk harder rijden, maar het prijskaartje is dan ook een stukje hoger dan die van een 6V kinder accu speelgoedauto.

Op afstand bestuurbare kinder speelgoedauto?

Het is voordeel voor kinderen die nog niet zo goed zelf de auto kunnen besturen, dat ze een beetje hulp krijgen. Als ouder(s) zijnde kun je de auto links en rechts laten gaan, maar ook vooruit en achteruit laten rijden. De kinder accu speelgoedauto’s waarmee je door gebruik van de afstandsbediening de snelheid in de hand kan houden.

Wanneer u een kinderauto met afstandbediening zoekt kijk dan eens hier!

Soft start systeem in uw  kinder accuauto!

Dit systeem zorgt ervoor dat de auto langzaam kan optrekken (en dan ook nog eens zonder schokken), wat ideaal is voor de jongere kinderen. Cars4kids verkoopt alleen kinderauto’s met afstandbediening met soft start want wij gaan voor veiligheid!

Wanneer u een kinderauto zoekt met soft start kijk dan eens hier!

Geluid, muziek en zelfs een mp4 scherm in je kinderauto.

De meeste kinder speelgoedauto cars4kids zijn uitgerust met muziek daarnaast zijn er ook nog elektrische kinder accu auto’s met mp4. Door middel van een beeldscherm kunnen ze dan ook filmpjes kijken in de kinderauto.

Heeft dit artikel jouw overwogen om een kinder speelgoedauto te kopen hier vind u alle kinder accu speelgoedauto’s van Caras4kids de Nr1 in elektrische kinderauto’s

 

Bekijk hier eens wat onze klanten vertellen